Nominirajte NAJ PANTHEON RAČUNOVODJO 2019

Način kako razviti najboljše, kar je v človeku, je s spoštovanjem in spodbujanjem. Prepričani smo, da ste se vedno želeli zahvaliti, izreči bravo ali preprosto “vau, neverjetni ste” svojemu računovodji, s katerim odlično sodelujete, vendar niste vedeli kako.

Ponujamo vam možnost, da to storite sedaj. Nominirajte NAJ PANTHEON RAČUNOVODJO 2019 in s svojim glasom polepšajte novo leto njemu ali njej, saj si po vašem mnenju to zasluži :).

Pravila za oddajanje nominacij

  • Da, nominirate lahko več oseb.
  • Z nominacijo izrazite »hvala, bravo« in naklonite lepo besedo svojemu najljubšemu PANTHEON računovodji 2019.
  • Glasovanje bo trajalo do 12. 1. 2020
  • Oseba, ki bo prejela največ vaših nominacij, bo prejela priznanje NAJ PANTHEON RAČUNOVODJA 2019. Priznanje bo podeljeno na zaključni prireditvi dogodka DAN PANTHEON RAČUNOVODIJ 2020, 23. januarja 2020 v Austria Trend hotelu v Ljubljani.
  • Verjamemo, da ste neverjetni, a prosimo, ne nominirajte sebe. Glas namenite svojemu neverjetnemu sodelavcu ali sodelavki (če ste sami računovodja).

    Strinjam se s pogoji nominiranja, objavljenimi na acckonferenca.datalab.si/naj-pantheon-racunovodja/, in prostovoljno dajem izrecno privolitev, da lahko družbi Datalab SI d.o.o. in Datalab d.d. kot skupna upravljalca zgoraj vpisane osebne podatke obdelujeta z namenom vodenja evidence o nominacijah NAJ PANTHEON RAČUNOVODJA ter me po e-pošti obveščata o nominacijah, poteku nominiranja, podelitvi nagrad NAJ PANTHEON RAČUNOVODJA in dogodku DAN PANTHEON RAČUNOVODIJ 2020.*

    *Osebne podatke, ki ste jih vpisali v spletni obrazec, nam posredujete prostovoljno. V primeru, da nam vaših osebnih podatkov ne posredujete, vam žal ne moremo zagotoviti možnosti posredovanja nominacije NAJ PANTHEON RAČUNOVODJA 2019. Več o tem, kako skrbno varujemo vaše osebne podatke, preberite v naši Politiki zasebnosti.